Najskuplja Nova godina ikada: Nainggolanu glave došle cigarete i alkohol

Strašna kazna za vezistu Rome

Najskuplja Nova godina ikada: Nainggolanu glave došle cigarete i alkohol

Belgijski vezni fudbaler i član Rome Radja Nainggolan vjerovatno više nikada neće objavljivati snimke sa dočeka Nove godine.

Podsjetimo, on je za najluđu noć u godini objavio video na kojem se vidi da konzumira cigarete i alkohol, a to je razbijesnilo naviječe Rome koji svakako nisu zadovoljni rezultatima njihovog kluba u posljednje vrijeme.

Ipak, Radja je već sutradan odlučio da se izvini za svoje ponašanje pojasnivši da je pretjerao, ali to ga nije spasilo. Ljudi iz Rome su očito ogorčeni tim videom i odlučili su da žestoko kazne svog fudbalera.

Roma za vikend igra na domaćem terenu protiv Atalante, a kako prenose italijanski mediji Nainggolana neće biti u prvoj postavi. Osim toga, on će biti kažnjen sa čak 100.000 eura što je trećina njegovih mjesečnih primanja. Sigurno da Radja više nikada neće pasti na pamet da na ovakav način proslavi Novu godinu, a iako to bude uradio, sigurno da neće snimati video.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi