Direktor Juventusa pod istragom italijanskog tužilaštva
Foto - EPA

Zbog slučaja Luisa Suareza

Direktor Juventusa pod istragom italijanskog tužilaštva

M. Šljivak

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici nalazi se pod istragom italijanskog tužilaštva zbog ispita kojeg je proteklog ljeta polagao urugvajski fudbaler Luis Suarez.

Iskusni napadač povezivao se sa transferom u Juventus. Ipak, kako nije imao pasoš Evropske unije pokušao je preko supruge koja je Italijanka, dobiti pasoš ove zemlje.

Suarez je u Perugiji polagao ispit ponavanja jezika, ali se ispostavilo kako je Urugvajac unaprijed znao pitanja na testu.

Zbog toga su rektor univerziteta i tri profesora suspendovani na osam mjeseci, a pod istragom da je sve 'sredio' našao se direktor Juventusa Paratici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus se oglasio i potvrdio je da je pokrenuta istraga, ali negiraju da klub ima bilo kakve veze sa ovim slučajem.

Suarez ne kraju nije završio u Juventusu i prešao je u Atlatico Madrid.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Atlatico Madrid. Procitaj prvo doktore Sljivak, sta si napisao, ne provaljuj se ovoliko.
1 0
Mele
ponavanja jezika,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi