Najveće kvote u Mozzartu na Ligu prvaka

Kvote na njihove pobjede nigdje neće biti tako visoke kao u Mozzartu

Najveće kvote u Mozzartu na Ligu prvaka

Endin Čaušević

Ove srijede u epicentru su utakmice Lige prvaka, a Mozzartove kladionice za danas su odabrale dva keca koji će u svakom trenutku biti najveća na planeti. U pitanju su utakmice u grupi E, Chelsea - Milan i Salzburg - Dinamo Zagreb.

CHELSEA - MILAN (SRIJEDA, 21.00), KEC 1.80

Plavi su na posljednjem mjestu sa samo bodom, tako da večeras na Stamford Bridgeu imaju imperativ pobjede protiv lidera grupe, Milana. Rossoneri su u prva dva kola osvojili četiri boda. Poraz od Dinama na premijeri koštao je njemačkog napadača Thomasa Tuchela posla, a novi trener Chelseaja Graham Potter počeo je lošim remijem (1:1) na svom stadionu protiv Salzburga. Obje ekipe su slavile golovima u posljednjoj minuti u svojim prvenstvima tokom vikenda. Milan protiv Empolija, a Chelsea u gradskom derbiju protiv Crystal Palacea. Rossoneri ne mogu računati na Mikea Maignana, Simona Kjaera, Thea Hernandeza, Davidea Calabriu, Alessandra Florenzia, Alexisa Saelemaekersa, Divocka Origija i Zlatana Ibrahimovića. Potter će moći da računa i na Eduarda Mendija, Marka Cucurellu i N'Gola Kantea, koji su prethodnih nedelja imali problema sa povredama.

SALZBURG - DINAMO ZAGREB (SRIJEDA, 21.00), KEC 1.80 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zagrepčani su napravili senzaciju na startu protiv Chelseaja, ali su podlegli na San Siru protiv Milana. Salzburg je oba remizirao, tako da bi pobjednik ovog meča možda mogao biti na vrhu nakon tri kola grupe E Lige prvaka. Kod Bulsa standardan je u timu srpski reprezentativac Strahinja Pavlović, ovogodišnje pojačanje iz Monaca. Salzburg ove sezone nije dominantan u Austriji. Ima dva vezana remija, dok je Dinamo u nizu od tri trijumfa kod kuće. Ovi timovi su prije šest godina igrali u doigravanju za Ligu šampiona, a Plavi su do euroelite stigli nakon dva remija 1:1. 

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti