Najveće kvote u Mozzartu: U pitanju kvote na dva meča

Promo koeficijenti na Cremonese i Celtu

Najveće kvote u Mozzartu: U pitanju kvote na dva meča

Sponzorski tekst

Ovog ponedjeljka Mozzart kladionice su za vas odabrale dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. U pitanju su ligaški mečevi tj. kec na Cremonese i kec na Celtu.

U mjesecu oktobru uplatom depozita na Mozzart nalog putem Xbona ili Klikera dobijaš 20% bonusa.

CREMONESE - SAMPDORIA (PONEDJELJAK, 18.30), KEC 2.55

Riječ je o derbiju začelja, duelu jedine dvije ekipe u italijanskom prvenstvu koje nakon 10 kola nisu pobijedile niti u jednom meču. Novi prvoligaš Cremonese je nešto bolji, remizirali su još jedan i sakupili četiri boda, od čega tri kao gost. Odigrao je najmanje utakmica pred svojim navijačima u ligi, svega četiri, ali nije bilo realno da uradi nešto više protiv Torina, Lazia i Napolia (svi porazi). Samo je 0:0 sa Sassuolom, a gol Cyril Dessersa poništen zbog VAR-a, što je donekle nazadovanje za Cremonese ako žele da ostanu u ligi. Sa druge strane, rezultati Sampdorie su krajnje očajni, a do sada ni promjena trenera nije dala rezultate. Ruku na srce, Dejan Stanković je upravo stigao i do sada je vodio tim u samo dva prvenstvena meča (remi 1:1 sa Bolognom i poraz od Rome 1:0). Srpski strateg je u četvrtak u Kupu Italije ostvario prvi trijumf sa timom iz Genoe, nakon izvođenja penala bio je bolji od drugoligaša Ascolia. Cremonese se plasirao i u osminu finala tog takmičenja, savladavši Modenu nakon produžetaka sa 4:2.

CELTA - GETAFE (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 1.87

Potražite više informacija na temu La Liga:

U španskoj Primeri sastaju se i ekipe iz donjeg dijela tabele. Getafe posljednji meč 11. kola dočekuje ispod crte, 18. je na tabeli sa devet bodova. Bod je lošiji od Celte, koja traži izlaz iz rezultatske krize. Tim iz Viga je pretrpio tri prvenstvena poraza, od Barcelone (1:0), Real Sociedada (2:1) i Valladolida (4:1). U posljednjih šest mečeva Celta ima samo jedan trijumf. Novi će pokušati da se registruje protiv Getafea, za koji igraju srpski reprezentativci Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović. Madriđani su takođe u lošoj formi, vezali su četiri utakmice bez trijumfa (po dva poraza i remi). Dueli Celte i Getafea tradicionalno su neizvjesni od 2019. godine, igrani su nekako u mini serijama. Prvo je Getafe vezao dvije pobjede, zatim su odigrali dva remija, a potom je Celta trijumfovala dva puta zaredom. I taj niz je prekinut, u posljednjem duelu u Vigu u aprilu ove godine, Getafe je slavio sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti