28

Komentari (28)

miki30
Hej naše lige, pa čitavo FK Sarajevo vrijedi 9 miliona. Pa ljudi šta je ovo? Tamo neka djeca se plaćaju 25 - 30 miliona. I mi hoćemo i ligu evrope, ligu šampiona.
Fareus1921
Ako ćemo iskreno pa npr. Pidro i treba da bude ispred Štile ili Ahmetovića iako su bolji igrači 100-put ali ovdje su godine najskuplje...
GiS
Kolonelo
To su virtualne cijene,ali u stvarnosti je to nesto skroz drugacije da se ne lazemo.Istina da bi ti neki igraci sigurno I vrijede toliko,ali u praksi kada ih klub prodaje ta cijena zna biti I nekoliko puta manja.
BijeliBrijeg
Igrač vrijedi onoliko koliko je netko spreman platiti za njega. Da bilo koji klub dobije i upola manju cifru u ovom momentu ni jedan od ovi igrača nebi zore dočekao u sadašnjem timu.
tbra
Hahahah e cuj Vladan Kovacevic milion eura, Serbecic 900 000. Ni jedan ni drugi ne vrijedi preko 450 000. Cirkus
LeWo
tbra
Na cemu vam je ovaj Zukanovic?
milivoje
Pidro koji nije igrao godinu,skuplji od Štilića,ustani Alija da Zuka legne....
realno_govoreci
Dobro i? Koliko godina ima Štilić a koliko Pidro. Pidro proglašen najboljim bekom lige dok povrijedjen nije bio i jos ima sanse da ode vani i napravi nesto od sebe dok Štilićevo je prošlo.Uostslom je Štilić imao priliku da se dokaže vani i nije,to je to. Za našu ligu je igračina ali u isto ovoj ligi je Dzeko bio kloc a Modrić niko i ništa pa pogledaj sada kada su otišli van nje. Doviđenja i prijatno
Edin Merlin
Umrli Stilic da bude skuplji od momka pred kojim je velika karijera samo da ga zaobidju povrede...
Mictlantecuhtli
Jedan na pocetku drugi na zalasku karijere.. bas cudno sto je Pidro skuplji... sreca pa si ti pametiji od njih... sto im ne posaljes mail da to isprave ?
Shex79
Ako je taj kako ti kaze "umrli Štilić", haman sam razmontirao sarajevo, skontaj onda u kakvom je stanju to sarajevo
tbra
Taj vas Pidro kvalitetom se ne moze porediti sa Stilicem
forgemp
I Ronaldo je bolji i od Salaha i od Manea i od mnogih svjetlosnim godinama, ali je star i cijena mu je manja. Ne znam sta vam nije jasno. Najbolje da vas strucnjake zaposle da cijene postavljate.
Mictlantecuhtli
@tbra O tom ko je kvalitetniji mozemo pricat kad Pidro bude imao godina kao Stilic.. za sad Pidro ima 2 titule i jedan kup... Samo da ga zdravlje posluzi.. ;)
EmirTM87
Sta vam vrijedi transfermarkt kad ste primili 8 komada u 2 utakmice...
Edin Merlin
Sta vama vrijedi 8 golova kad za trofej neznate vec 8 godina.... ?????
gameon
Stvarno Edine bezobrazan ti je komentar,moras kone pripremit na ovakvu mecavinu,nemoj vise naglo..
Shex79
Ne znaš ni ti gramatiku Boga mi :)
stole
Hahha e jakog podatka cijene im stima ona ubleha Zukanovic inace navijac Sarajeva Transfermarkt je nebitan teren se gleda on je najrelevantniji
Edin Merlin
Pa mamlaze,gdje vam je trofej zadnjih 8 godina ?
Edin Merlin
Pa to se podrazumjeva... !!!! F.K Sarajevo je institiucija...
Njosa
a transfermarkt cijene updateuje navijac Sarajeva :D
GiS
Kakve to veze ima?Ko bi to trebao da je vrijednosti od 900.000€ ? Mozda Eric ahahhahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.