Najžešća navijačka grupa Atletica poslala poruku "štakoru" Griezmannu
Poruka je jasna

Francuz je preko noći postao neprijatelj broj jedan

Najžešća navijačka grupa Atletica poslala poruku "štakoru" Griezmannu

S. Pašalić

Antoine Griezmann bi u subotu trebao odigrati posljednju utakmicu za Atletico Madrid.

Najbolji igrač Atletica je nakon pet godina odlučio da napravi korak dalje u svojoj karijeri i trebao bi potpisati za Barcelonu.

Ipak, kao što se očekivalo, to nije naišlo na dobre reakcije navijača, a navijačka grupa Frente Atletico mu je poslala i poruku pred meč koji se igra u subotu.

Ova grupa okuplja najžešće navijače, a nekima od njih je donedavno bio zabranjen i ulazak na stadion Atletica. Članovi ove grupe su prije pet godina ubili navijača Deportiva tako što su ga pretučenog bacili u rijeku, a još nekoliko navijača su izboli nožem.

Oni su sada preko noći promijenili mišljenje o igraču koji je u posljednjih pet godina postigao 133 gola.

Nakon što je Griezmann objavio video u kojem je rekao: "Bilo je ovo pet nevjerovatnih godina, hvala vam mnogo na svemu. Nosim vas u mom srcu", uslijedio je odgovor ove navijačke grupe.

Frente mu je na Twitteru odgovorio: "Nadamo se da više neće odigrati ni minute u dresu Atletico Madrida" i nakon toga označili trenera Diega Simeonea te postavili simbol miša. Poruka je jasna, oni ne žele vidjeti štakora Griezmanna u posljednjoj utakmici protiv Levantea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi