Nakon dva mjeseca: Kolašinac konačno počinje meč za Arsenal

Oporavio se od povrede

Nakon dva mjeseca: Kolašinac konačno počinje meč za Arsenal

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac će danas konačno odigrati jednu utakmicu za Arsenal, nakon više od dva mjeseca izbivanja s terena.

Kolašinac se nalazi u startnoj postavi Topnika za meč sa Qarabagom u Evropskoj ligi, koji počinje u 18:55 sati i to je dobra vijest za Roberta Prosinečkog koji bi, ukoliko sve bude u redu, uskoro ponovo mogao računati na 25-godišnjeg lijevog beka.

Sead Kolašinac je posljednji nastup za Chelsea imao na International Champions Cupu protiv Chelseaja 1. augusta, a na zvaničnoj utakmici još 13. maja protiv Huddersfielda kada je također bio starter.

Naš fudbaler je prije dva mjeseca povrijedio koljeno s kojim je ranije već imao određenih problema, ali se najzad uspio oporaviti.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Za Arsenal će protiv Qarabaga startati: Leno, Sokratis, Monreal, Holding, Lichsteiner, Elneny, Guendouzi, Kolašinac, Iwobi, Smith-Rowe i Welbeck.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi