Ramsey tražio od Emeryja da ne igra, no svi su sretni zbog razloga
Foto: EPA

Nije otputovao u Azerbejdžan

Ramsey tražio od Emeryja da ne igra, no svi su sretni zbog razloga

Arsenal će večeras u sklopu 2. kola Evropske lige odmjeriti snage sa Qarabagom.

Za londonski tim putovanje u Qarabag će ujedno biti i najdalje o klupskoj historiji kada je riječ o zvaničnim utakmicama, a u avionu za Azerbejdžan nije se našao Aaron Ramsey.

Ne, nije u pitanju povreda niti je otpisan od strane Emeryja, već je Ramsey na vlastito insistiranje zatražio da ostane u Londonu. Ramsey je za neodlazak imao jako dobar razlog, s obzirom da njegova supruga Colleen treba roditi blizance.

"Ramsey me pitao može li ostati u Londonu, pošto se njegova supruga svaki čas treba poroditi", kazao je Emery uoči utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ramseyju je ovo inače posljednja sezona u Arsenalu. Iako je produženje saradnje bilo praktički dogovoreno, došlo je do preokreta, pa je velški nogometaš dobio odriješene ruke da narednog ljeta potraži novi angažman.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi