Nakon izjave da želi igrati više: Stigla prva ponuda za Fabregasa!
Španac je u London stigao na ljeto 2015., ali dolaskom Maurizija Sarrija za njega više nema mjesta u prvoj postavi.

Chelsea pod iskušenjem

Nakon izjave da želi igrati više: Stigla prva ponuda za Fabregasa!

Španski vezni fudbaler Cesc Fabregas definitivno je na pragu odlaska iz Chelseaja. 

Fabregas nije u ozbiljnim planovima trenera Maurizija Sarrija ove sezone i jasno je da će morati potražiti novu sredinu, a obzirom da ima 31 godinu vjerovatno neće imati problema da potpiše još jedan dobar ugovor prije kraja karijere.

On se proteklih mjeseci povezivao sa prelaskom u Milan, a italijanski mediji danas prenose kako su Rossoneri poslali zvaničnu ponudu na adresu Plavaca.

Ona navodno iznosi osam miliona eura i Milan njom želi ubrzati dolazak nekadašnje zvijezde Arsenala i Barcelone na San Siro. Podsjetimo, Fabregas ima ugovor sa Cheleajem do kraja sezone i već od januara može da pregovora sa novim klubom kada je u pitanju ljetni transfer. Ipak, Milan namjerava da pomenutom ponudom dovede Španca već u januarskom prelaznom roku.

Želi igrati više

Podsjetimo, Fabregas je prije nekoliko dana poručio kako je u Londonu sretan, ali da bi volio igrati više.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imamo dobru ekipu sa mnogo sjajnih igrača. Na Stamford Bridgeu sam vrlo sreta, ali očito je da svaki igrač želi igrati što više", rekao je Fabregas pa je govorio i o ugovoru u klubu.

"Nisam ni s kim pričao, ali je jasno da ako ne produžim ugovor već od januara mogu pregovarati s drugim timovima i siguran sam da će to mnoge privući. Da li ću ostati do kraja sezone? Za sada mogu reći da bih trebao".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi