'Onda Madrid': Dogovor pao - Kraljevima se pridružuje velika zvijezda!

Svlačionica će biti bogatija za jednu zvijezdu

'Onda Madrid': Dogovor pao - Kraljevima se pridružuje velika zvijezda!

Španski radio 'Onda Madrid' danas javlja kako je Real Madrid dogovorio zaista spektakularan transfer za narednu sezonu.

Ako je vjerovati pomenutom izvoru, Kraljevi su konačno uspjeli da postignu dogovor sa Chelseajem oko kupovine Edena Hazarda i Belgijanac će narednog ljeta biti dio svlačionice Real Madrid.

Pomenuti radio prenosi kako će u transfer biti uključen i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić koji je trenutno na posudbi u Chelseaju i s kojim je trener Plavaca Maurizio Sarri vrlo zadovoljan. Naravno, pored toga Real će u London poslati u određenu sumu novca.

Pregovori oko novog ugovora

S druge strane, Englezi su ovih dana također javili novosti oko Edena Hazarda, a one se tiču potpisa novog ugovora. Navodno Belgijanac na stolu ima ponudu Chelseaja da produži ugovor do ljeta 2022. godine, a po istoj bi trebao zarađivati gotovo nestvarnih 300.000 funti sedmično i bio bi najplaćeniji igrač kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Hazard i prema tekstovima engleskih kolega razmišlja, a razlog je navodna nova ponuda Reala, kluba u kojem bi itekako volio igrati što je i ranije govorio.

Bilo kako bilo, njegova sudbina bi vrlo brzo trebala biti poznata, a nama ostaje da vidimo da li je radio 'Onda Madrid' danas bio u pravu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Cuj nestvarnih 300 000... Kako je moguce da realno najbolji igrac lige prima 300 hiljada? Mrtvi Alexis skoro dvaput toliku platu ima, ne moze gol na treningu pogodit. Navijam za United, ali Edenu dat 600.000 sedmicno je malo, bar u danasnjem vremenu
13 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi