Nakon kardinalne greške drugačija izjava Donnarumme se nije mogla očekivati

Milan izgubio

Nakon kardinalne greške drugačija izjava Donnarumme se nije mogla očekivati

A. Čaušević

Milan je upisao drugi uzastopni poraz. Rossoneri su sinoć gostovali Sampdoriji koja je slavila sa minimalnih 1:0.

Domaći su gol na stadionu Luigi Ferraris postigli već u prvom minuti nakon što je početničku grešku napravio Gianluigi Donnarumma. Italijanski reprezentativni golman je loptu u noge dodao Gregoireu Defrelu koji nije imao problema da zatrese mrežu.

Iako je tek u februaru napunio 20 godina Donnarumma ima dosta iskustva te je poslije utakmice hrabro stao pred kamere i izvinio se za svoj propust.

"Veoma sam razočan, zaista mi je žao. Ekipa me podržala u svlačionici, žao mi je jer je ovo utjecalo na utakmicu. U utorak igramo važan meć i pokušat ćemo ga pobijediti. Greške su sastavni dio igre, ali ostaje žal kada utiču na rezultat", rekao je mladi golman te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Neće me ova greška poraziti. Trebamo ostati mirni, tu smo, želimo se vratiti u Ligu prvaka i siguran sam da ćemo dati sve od sebe."

Milan će bez obzira na poraz ostati na četvrtom mjestu, a utorak ga očekuje domaći susret s Udineseom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi