Nakon majke, u medijima se sada pojavljuje i otac Nicola Zaniola
Mladi Zaniolo nedavno se proslavio s dva gola u Ligi prvaka protiv Porta

Govorio o karijeri sina

Nakon majke, u medijima se sada pojavljuje i otac Nicola Zaniola

Edmir Škorić

Mlada zvijezda Rome Nicola Zaniolo svjestan je da je ušao na velika vrata i da je sada izložen učsetalim pritiscima i medijskom praćenju.

Zaniola je Inter pustio u Romu kao dio posla za Radju Nainggolana, a ovaj mladi nogometaš ubrzo pokazao da je velika nada italijanskog, ali i svjetskog nogometa.

Međutim, osim što je u centar pažnje došao zbog dva gola Portu u osmini finala Lige prvaka, o njemu se pisalo i zbog majke Francesce, koja ima običaj da na Instagramu objavljuje slike kao neka tinejdžerka, zbog čega ju je Zaniolo kasnije molio da to ne radi.

Sada se piše o njegovom ocu, Igoru, ali on je tu ipak zbog stvari na terenu. Njegov je otac, naime, potvrdio kako će Nicolo potpisati novi ugovor s Romom te kako neće otići u ruke agenta Mine Raiole.

„Raiola je tražio informacije i zainteresovan je za Zanioloa, ali Vigorelli će dugo ostati Nicolov agent. Na kraju sezone održaće se sastanak sa Romom zbog novog ugovora i neće biti nikakvih problema. S obje strane postoji spremnost da se pregovori završe na pozitivan način", zaključio je Igor.

Otac Igor smatra da je još rano da se donose neki ozbiljni zaključci i da Nicolo tek treba da dokaže koliko je dobar.

“Njegov talenat moraće biti potvrđen u završnom dijelu sezone, a zatim i narednih nekoliko godina".

O derbiju s Lazijom koji dolazi...

“Derbi je uvijek posebna utakmica, u gradu fantastična atmosfera. Nicolo je "napaljen", ali se nadam da je opušteniji od mene".

Zaniolo molio atraktivnu mamu: Molim te, prestani objavljivati seksi fotografije!

Ovaj 19-godišnjak igra zaista fantastično i kao mlad je već postao jedan od glavnih igrača rimskog tima.

Međutim, pažnju medija privukla je i njegova majka Francesca Costa (41), koja svojim atraktivnim fotografijama na društvenim mrežama malo koga ostavlja ravnodušnim.

Francesca je itekako svjesna svojih aduta, a to svjedoče i fotografije koje postavlja na društvenim medijima. Međutim, to se Nicolu nimalo ne sviđa i zamolio je majku da prestane objavljivati provokativne fotografije.

"Kada sam prvi put došla u Trigoriju, vidjela sam ga i počela sam plakati. Pitao me je zašto plačem, a ja nisam mogla da progovorim", otkriva Francesca, koja je potom dobila zahtjev od svog sina.

"Rekao mi je: Zašto mi to radiš?", a zatim je i na jednoj od fotografija napisao:

"Mama, prestani s tim. Zašto pučiš usne? Imaš 40 godina", komentarisao je Zaniolo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi