Nakon objave o Messiju, srušila se stranica Barcelone

Nakon objave o Messiju, srušila se stranica Barcelone

Edmir Škorić

Barcelona je večeras putem zvanične web stranice objavila da je Lionel Messi napustio klub.

Ova vijest teško je pala navijačima katalonskog kluba, a među ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu izazvala blagi šok.

Bilo je dosta glasina o Messiju, kojem je istekao ugovor, a na kraju i pored želje da nastave saradnju, Argentinac je morao da ide.

"Iako su igrač i klub postigli dogovor i imali želju da ga potpišu, nisu mogli da ga realizuju zbog ekonomskih i strukturnih prepreka", saopštila je Barcelona.

"Obje strane duboko žale što nisu ispunjenje želje igrača i kluba. Barcelona u cjelosti izražava zahvalnost igraču na doprinosu klubu i želi mu sve najbolje u budućnosti u privatnom i profesionalnom životu", saopštio je klub.

Nakon te objave, stranica Barcelone je neko vrijeme bila nedostupna zbog naravno velikog broja otvaranja istovremeno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je u Barcelonu došao 2000. godine kao 13-godišnjak, a za prvi tim je debitovao sa svega 17 godina i na 810 utakmica za klub je postigao 683 gola te je osvojio 34 trofeja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1616752876
Sad će Pjana kapitensku traku preuzeti.
12 1
Rajvosa2019
Mislim da ce se ova saga o Mesiju nastaviti narednih par dana na ss , jadna nam majka sad kad krenu sa folovima i golovima
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi