Lionel Messi napustio Barcelonu!

Lionel Messi napustio Barcelonu! · Zvanično

E. Škorić

Barcelona je objavila kako Lionel Messi napušta klub, pošto neće biti potpisan novi ugovor s njim.

"Unatoč postizanju dogovora između FC Barcelona i Lionela Messija i jasne namjere obje strane da danas potpišu novi ugovor, to se ne može dogoditi zbog financijskih i strukturnih prepreka (propisi španjolske lige)", navodi sse na sajtu Barcelone.

"Kao rezultat ove situacije, Messi neće ostati u Barceloni. Obje strane duboko žale što se želje igrača i kluba u konačnici neće ispuniti. FC Barcelona od srca izražava zahvalnost igraču na doprinosu povećanju kluba i želi mu sve najbolje u budućnosti u osobnom i profesionalnom životu", naveli su Katalonci.

Argentinac je ponikao u Barceloni. Prošao je čuvenu La Masiju, a za prvi tim je zaigrao još 2004. godine. S Kataloncima je osvojio sve moguće trofeje, te je po mnogima najveći igrač svih vremena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu zanima gdje će čarobnjak iz Rosarija nastaviti karijeru, a kao prvi favorit nameću se Manchester City i PSG.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VELEZ
kad marjan kaje pucaj mehmede ja zamahnem nogom fadilemi
64 5
King_Kenny
...umjesto da su prije 2 godina uzeli za njega 100+ miliona i poceli graditi novu ekipu,ode im lik dzabe...tako je to kada imas igraca koji je veci of kluba... Realu Ronaldo nije bio veci od kluba i bez razmisljanja su ga prodali i uzeli finu lovu...zato ce Real uvijek biti veci od Barcelone.
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi