Nakon poraza od Milana, u trening centru Rome osvanula poruka za čelnike kluba

Navijači nezadovoljni

Nakon poraza od Milana, u trening centru Rome osvanula poruka za čelnike kluba

Teme:

Milan je sinoć golom Cutronea u 95. minuti savladao Romu sa 2:1 u derbiju trećeg kola Serije A.

Iako je do posljednjih sekundi susreta Roma imala 1:1 na San Siru, Di Francescova ekipa nikako nije dobro stajala na terenu, baš kao ni u prve dvije utakmice sezone.

Roma je u prva tri kola skupila četiri boda, a nezadovoljni navijači su sinoć u trening centru Vučice okačili "protestni" transparent.

"Toliko o Scudettu, toliko o Ligi prvaka. Vaši trofeji su samo profit i prodaja", glasi poruka navijača Rome.

Naime, navijači Rome su izuzetno nezadovoljni politikom kluba i odlukama čelnika da prodaju ključne igrače.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Posebno ih je razljutila prodaja Kevina Strootmana Marseilleu u zadnjim danima prelaznog roka u Ligue 1, kada je isti već bio zatvoren u Italiji, pa nije bilo moguće dovesti zamjenu za holandskog veznjaka.

Prodaja Strootmana je bila samo kap koja je prelila čašu s obzirom da su navijači Rome već bitli nazadovoljni odlukama da se prodaju Radja Nainggolan i Alisson Becker.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi