Nakon remija sa Sampdorijom u naletu bijesa slomio ruku

Trener Crotonea

Nakon remija sa Sampdorijom u naletu bijesa slomio ruku

Teme:

  Novom italijanskom prvoligašu Crotoneu ne cvjetaju ruže u Seriji A.

Crotone je u nedjelju u okviru 14. kola Serie A remizirao sa Sampodorijom, a trener Davide Nicola je bio bijesan nakon utakmice pošto je njegov tim imao prednost do 72. minute. 

Italijanski mediji pišu da je u svlačionici Crotonea bilo burno nakon utakmice. Pošto je Nicola poznat kao temperamentan trener, on je svoje frustracije pokušao iskaliti na vratima svlačionice, no nije očekivao da će mu vrata - 'uzvratiti'. 

Nicola je potom prevezen u bolnicu gdje su mu ljekari konstatovali prijelom šake, pa će tako Crotone neko vrijeme voditi sa gipsom na ruci. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi