Nakon sinoćnje horor povrede Dortmund poslao poruku podrške Subotiću

Srbijanac ostao u bolnici

Nakon sinoćnje horor povrede Dortmund poslao poruku podrške Subotiću

Srbijanski defanzivac Neven Subotić sinoć je doživio vrlo nezgodnu povredu u susretu St. Etiennea i Bordeauxa. 

Subotić je nakon jednog susreta sa golmanom svoje ekipe dobio udarac koljenom u glavu nakon čega je u jednom trenutku ostao bez svijesti, a sam prizor je bio vrlo ružan jer je bilo mnogo krvi na njegovom licu.

On je nakon toga napustio igru te je prevežen u bolnicu gdje će ostati nekoliko dana na pretragama, a danas mu je stigla podrška iz bivšeg kluba - Borussije Dortmund.

"Želimo brz oporavak Nevenu Subotiću. Znamo da si borac i nadamo se da ćemo te uskoro ponovo vidjeti na terenu", navodi se na zvaničnoj Twitter stranici Milionera.

Svemu dodajmo da još uvijek nije poznato koliko dugo će Subotić odsustvovati sa terena.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Placem od zalosti hh
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi