Nakon sjajne polusezone u Travniku veznjak se vratio na Bilino polje
Veznjak će dobro doći za veznu liniju Zeničana u narednoj sezoni, gdje će imati znatno veća iskušenja nego što je bio slučaj u prošloj sezoni

Vardo potpisao i riješio brige oko veznog reda NK Čelik

Nakon sjajne polusezone u Travniku veznjak se vratio na Bilino polje · Zvanično

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika već mjesec dana su u trenažnom procesu, a prošlog vikenda sudjelovali su na turniru u Vitezu, gdje su osvojili prvo mjesto.

Iako su iz rukovodstva kluba najavili da neće više dovoditi pojačanja, danas su angažovali još jedno provjereno ime, koje će sigurno dosta značiti klubu u godinama koje dolaze. Riječ je o 22- godišnjem Harunu Vardi, koji se nakon godinu dana vraća u Čelik, gdje je 2019. godine i upisao debi u Premijer ligi.

Zeničanin je svoju karijeru počeo u zeničkom Rudaru, zatim je nosio dres Viteza, da bi u februaru 2019. godine potpisao za Čelik, gdje je u Premijer ligi odigrao pet utakmica za crno-crvene, ali je onda na utakmici protiv Tuzla Citiya doživio tešku povredu križnih ligamenata.

Nakon višemjesečnog oporavka Vardo je potpisao za Travnik, gdje je prošle sezone pokazao svoj kvalitete, gdje je u 19 utakmica upisao tri gola i jednu asistenciju. Vardo se najbolje snalazi na poziciji defanzivnog veznog, ali može pokriti i poziciju stopera.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Ovaj igrač sigurno će mnogo značiti za ekipu Čelika u narednoj sezoni, a narednu provjeru izabranici Pavlea Skočibušića imaju u subotu na Bilinom polju protiv  Slobode iz Novog Grada, klubu koji se takmiči u 1.ligi RS-a.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi