Nakon svega što se izdešavalo, Christian Eriksen je donio odluku

U januaru je Realov?

Nakon svega što se izdešavalo, Christian Eriksen je donio odluku

E. Škorić

Danski reprezentativac Christian Eriksen odlučio je da napusti Tottenham.

Eriksen se nedavno pojavio u skandalu jer ga je navodno žena prevarila sa saigračem Janom Vertonghenom, ali ubrzo se ispostavilo da to nije istina.

Naravno, nije baš da nije sve to uzdrmalo Danca, a poraz od Bayerna (7:2) u Londonu u Ligi prvaka dao mu je jasnu sliku o ambicijama i mogućnostima Spursa ove sezone.

Sam igrač osjeća da je vrijeme da ode iz Tottenhama, a tim više to želi jer je svjestan interesa iz Madrida.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegov agent navodno je u pregovorima s Realom, a sve bi moglo da bude završeno u januarskom prelaznom roku.

Eriksen je ušao u svojih posljednjih 12 mjeseci ugovora s Tottenhamom i januar bi mogao da bude idealna prilika za engleski klub da zaradi prodajom svog najboljeg igrača. Bivši veznjak Ajaxa odavno je izrazio želju za novim izazovom, ali na ljeto nije uspio da ode.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Idi u Barselonu jarane, bices novi Xavi. Jb'o vas Real M. vise.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi