Poslije silnih obećanja i očekivanja: Real nakon godinu dana prodaje mladog ofanzivca?

Zna se koje su njegove želje...

Poslije silnih obećanja i očekivanja: Real nakon godinu dana prodaje mladog ofanzivca?

Mladi španski fudbaler Brahim Diaz je odlučio prošlog januara napustiti Manchester City i preći u Real Madrid.

Ovaj 20-godišnjak nije dobijao pravo priliku u dresu Građana, pa ga je obećanjima o prvom timu i ozbiljnoj minutaži u svoje redove "namamio" Real Madrid.

Međutim, on je trenutno na marginama, a sada Marca piše da Real Madrid već razmišlja prodati Diaza - u januaru.

Treba istaći da su povrede itekako naškodile Diazu u posljednje vrijeme. Većinu predsezone je propustio zbog povrede zadnje lože dok je u augustu zadobio novu povredu koja ga je odvojila od terena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako je Diaz ostao bez mjesta u prvom timu, pa su se pojavile glasine da bi ga Real mogao prodati kako bi finansirao neka nova pojačanja.

Ipak, treba podsjetiti da je Diaz počeo četiri od posljednjih pet mečeva prošle sezone La Lige i tada se vjerovalo da je njegova budućnost sigurno u Realu, a navodno i sam želi upravo na Bernabeu pokazati koliko vrijedi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi