Nakon transfera stoljeća oglasio se i Ronaldov agent

Poznato i gdje će živjeti CR

Nakon transfera stoljeća oglasio se i Ronaldov agent

Jedan od najsenzacionalnijih transfera u historiji fudbala dogovoren je danas nakon što je Real Madrid pristao na prodaju Cristiana Ronalda.

Kraljevski klub je za trenutno najboljeg fudbalera na svijetu dobio 100 miliona eura koje će Juventus platiti u dvije rate, dok je, s druge strane, Ronaldo potpisao četverogodišnji ugovor od 30 miliona eura po sezoni.

Na transferu u torinski klub je insistirao upravo Ronaldo, a nakon što je cijeli posao realizovan oglasio se i njegov agent Jorge Mendes.

"Želimo da izrazimo apsolutno zadovoljstvo i sreću zbog Cristiana i njegove odluke da karijeru nastavi u Juventusu. On je sretan što može da igra za jedan od najvećih klubova na svijetu", oglasio se Mendes, pa potom se osvrnuo na mjesto gdje će Portugalac živjeti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Govorilo se da će živjeti izvan grada, no odlučio se za prelijepi penthaus u centru Torina. Vjerujemo da će saradnja biti uspješna."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi