Nakon utakmice: Sudije "zarobljene" na terenu u Gradačcu

Navijači im skandirali "lopovi, lopovi"

Nakon utakmice: Sudije "zarobljene" na terenu u Gradačcu

Edmir Škorić

Dosta burno je bilo tokom debija sedmog kola Prve lige između Zvijezde i Olimpika (0:2).

Zvijezda je poražena od Olimpika s 2:0, ali sudije su danas imale pune ruke posla. Bilo je dosta prekršaja, dosta kartona, na kraju je došlo do prekida utakmice u 65. minuti nakon što je isključen Zvijezdin defanzivac Jazvin.

"Lopovi, lopovi" skandirali su navijači domaćeg tima, počeli su bacati i predmete u teren, pa su sudije donijele odluku da prekinu utakmicu dok se ne isprazni dio tribine.

Više od 20 minuta trajao je prekid, a kada se meč nastavio, Olimpik je postigao i drugi gol. Nakon meča sudije su ostale na terenu, a veći dio navijača Zvijezde ostao je na tribini.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mica
sudijesu cigani iz cazina ubit treba velez su htjeli povaljat prosle god vazda za olimpi sude bezobrira komuje protivnik.
3 0
Piton
A sto je olimpik platio sudije to ne pisete.****m vam sve Sarajevske I mostarske klubove
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi