Nakon Wernera Chelsea zadaje Liverpoolu još jedan nokaut

Udarac ispod pojasa

Nakon Wernera Chelsea zadaje Liverpoolu još jedan nokaut

S. Grebović

Njemački reprezentativac je dugo vremena bio na radaru Liverpoola, ali čini se kako od njegovog dolaska na Anfield neće biti ništa.

Uzrok toga je Chelsea, koji je iskoristio Liverpoolovo odugovlačenje i prema svemu sudeći sve dogovorio sa Wernerom.

Plavci su spremni platiti klauzulu od 60 miliona eura do 15. juna, a za sada su jedini tim koji je spreman da izdvoji pomenuti novac za njegove usluge i uplati ga na račun RB Leipziga.

Time će ostati upražnjeno mjesto u vrhu napada ove ekipe, ako jedna od opcija otpao je Milot Rashica koji bi trebao također Wernerovim stopama. Igrač Werdera je skrenuo pažnju na sebe svojim sjajnim partijama u zelenom dresu. Postigao je sedam golova u Bundesligi i upisao pet asistencija ove sezone što mu je bila najbolja reklama.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, izgleda da bi potez Chelseja da Wernera preseli u svoje redove mogao da im zada još jedan udarac. Prva želja Redsa se tako seli u plavi dio Londona, što je zaista težak udarac još uvijek aktuelnom prvaku Evrope.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi