Pedro odabrao Romu
Foto - EPA

Španac odlučio

Pedro odabrao Romu

Midhat Šljivak

Španski fudbaler Pedero Rodriguez (32) postat će novi član Rome.

Iskusnom 32-godišnjem krilnom fudbaleru krajem juna ističe ugovor sa ekipom Chelseaja, a karijeru će prema svemu sudeći nastaviti u redovima Rome.

Prema navodima magazina AS, Pedro je usprkos velikom interesu za njegove usluge odlučio da prihvati ponudu rimskog tima i karijeru će nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Španac se u proteklom periodu povezivao s mnogim klubovima. Govorilo se o interesu Juventusa, Seville, Valencije i Betisa, ali on je na kraju odabrao Vučicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pedro će tako napustiti Chelsea nakon pet godina. Za Plavce je odigrao ukupno 201 meč i postigao je 43 gola. Od toga je ove sezone zabio dva u 18 mečeva.

On je prije dolaska na Stamford Bridge nosio dres Barcelone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi