Nalić i Gazibegović se danas priključuju reprezentaciji u Kazahstanu

U subotu važan meč

Nalić i Gazibegović se danas priključuju reprezentaciji u Kazahstanu

Samir Mlaćo
Reprezentacija naše zemlje sinoć je stigla u Kazahstan, a večeras će odraditi trening.

Do subotnje utakmice planirana su dva treninga, a onda važan meč koji počinje u 15 sati.

Neočekivani problemi javili su se jučer ujutro. Naime, šestorica naših reprezentativaca ostala su bez viza, kao i nekoliko članova delegacije.

Iz našeg Saveza su brzo reagovali, a večeras će se ekipi priključiti Adi Nalić i Jusuf Gazibegović koji su bili među onima koji su iz nepoznatih razloga ostali bez viza, što je potvrđeno za SportSport.ba iz naše ekspedicije u Kazahstanu.

Za sada nema novina kada je u pitanju situacija sa Sanjinom Prcićem, Elvisom Sarićem, Dennis Hadžikadunićem i Dariom Đumićem.

Oni će vjerovatno propustiti subotnji meč, što će svakako biti veliki hendikep za Ivayla Peteva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

U kombinaciji bi trebali biti već za duel sa Ukrajinom koji se igra u utorak.

 

Top Komentari

epa
bem ti savez kada je mogao ovo dozvoliti da se sprdaju sa nasim igracima bolje da nisu ni isli nka pisu 3:0 a ne zbog gluposti ne mogu ici igraci... ako su negativni testovi ja ne vidim razlog zasto nebi isli i igrali... da su pravi ljudi u savezu nikad se ovo nebi dogodilo... sto francuzima ne zabrane??? da diskvalifikuju odmah kazahstan...
4 0
fukaraslana
Sta ce im ovaj Nalic nine ni za B tim BiH
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi