Nalić na mukama pred Čelik: Povrede i kartoni kroje početni sastav
Utakmica između Slobode i Čelika igra se u subotu, na stadionu Tušanj, sa početkom od 15 sati.

Veliki hendikep za Tuzlake

Nalić na mukama pred Čelik: Povrede i kartoni kroje početni sastav

E. Oštraković

Nogometaši Slobode u subotu će u okviru 23. kola na dočekati ekipu Čelika, u utakmici koja je Tuzlacima jako bitna u borbi za Evropu.

Nakon što su u prošlom kolu odigrali neriješeno protiv Željezničara, ekipi Slobode je u ovoj utakmici pobjeda imperativ, ali sigurno je da to neće biti nimalo lako protiv Čelika.

Gosti iz Zenice također igraju jako dobro u drugom dijelu sezone, a dodatni problem domaćoj ekipi predstavljaju kartoni, kao i povrede.

Tako će utakmicu sa Čelikom zbog žutih kartona propustiti Pršeš i Adžem, a neslužbeno saznajemo da zbog povreda neće igrati Husejnović i Baraban.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Izostanak ova četiri igrača predstavlja veliki hendikep ekipi Slobode, a trener Slobode, Zlatan Nalić, morati će posegnut za igračima sa klupe i nadati se da će oni na najbolji način odgovoriti.

Utakmica između Slobode i Čelika igra se u subotu, na stadionu Tušanj, sa početkom od 15 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nickizedostizeko
Ako Čelik pobijedi u subotu, eto Čelika u borbu za Evropu a onda će da gori Bilino...
0 3
DonKihot
Zato sad ubacit Zukića i Livančica i eto pobjede , jer je Zukic spremnijinod svih u Slobodi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi