Nalić optimista: Ulazimo sa imperativom pobjede, bit ćemo bolji iz dana u dan

Tuzla City dočekuje Krupu

Nalić optimista: Ulazimo sa imperativom pobjede, bit ćemo bolji iz dana u dan

S. Mlaćo

Nakon poraza od Širokog Brijega na otvaranju sezone, pred nogometašima Tuzle City je novi ispit. U Tuzlu stiže Krupa i izabranici Zlatana Nalića nadaju se prvim bodovima.

Upravo je Nalić govorio pred sutrašnji meč. Jasno je da Tuzlaci razmišljaju samo o tri boda.

"Ne razmišljamo oneupjesima. Imamo utakmicu sa Krupom, a u Širokom Brijegu smo igrali dobro, imali 60 posto posjed lopte, stvorili šest prilika, a četiri šanse su bile vrhunske. Zadovoljni smo tom utakmicom, ali nismo zadovoljni rezultatom. U subotnji meč ulazimo pod imperativom pobjede", kazao je Nalić.

O igračkom kadru.

"Imali smo mnogo bolesti, nismo mogli formirati tim, stigli su nedavno Nikolić, Crnkić, te Barišić, a imali smo i prije toga igrače koji su kasno stigli. Naš tim je još uvijek u fazi okupljanja i očekuje se da iz dana u dan budemo sve bolji. Faktički se još uvijek okupljamo. Naš zadatak je ići iz utakmice u utakmicu i uzimati bodove bez obzira gdje igramo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Atmosfera u ekipi, da li ima straha od korone?

"Vjerujte da o tome malo razmišljamo. Poštujemo pravila, nisam primjetio strahove. Mi pokušavamo ispuniti sve norme od Saveza, ali nemoguće je to provesti toliko detaljno".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sslazio
Ovaj je dobar samo u prici.
4 1
forza_juve
Ti sa svojom diplom bi komotno mogao u politicare
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi