Satnica mečeva 23. kola Premijer lige: Reflektori će se paliti samo u Sarajevu

Četiri meča u subotu, dva u nedjelju

Satnica mečeva 23. kola Premijer lige: Reflektori će se paliti samo u Sarajevu

A. Čaušević

Prvo kolo trećeg dijela Premijer lige BiH igrat će se predstojećeg vikenda, a reflektori će paliti samo u bh. prijestolnici.

Mečevi će biti odigrani u terminima od 15, 16 i 18 sati s tim da su četiri utakmice na programu u subotu, a preostale dvije u nedjelju.

Kolo će u subotu od 15 sati otvoriti Tuzla City - Velež i Radnik - Široki Brijeg, od 16 sati u Mostaru će se sastati Zrinjski - Mladost.

Subotnji program će biti zatvoreno susretom na Grbavici između starih rivala Željezničara i Čelika. Taj meč počinje u 18 sati.

U nedjelju od 16 sati uzdrmani Borac će biti domaćin Slobodi, dok će zavjesu na 23. kolo istoga dana staviti Sarajevo i Zvijezda 09. Duel na stadionu Asim Ferhatović Hase se igra od 18 sati.

Raspored i satnica mečeva: 

Subota: 

Tuzla City - Velež 15:00
Radnik - Široki Brijeg 15:00
Zrinjski - Mladost DK 16:00
Željezničar - Čelik 18:00

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja:

Borac - Sloboda 16:00
Sarajevo - Zvijezda 09 18:00

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Kasikara
Amar ce sve qarati do kraja jer je tata nase jadne lige ..treba malo realan biti :) svi su se smijali prosle godine Zelji kada je tek preuzeo a sada kada sklapa ekipu i dobija najbolje tekme svi placete.
1 2
Taceoni
Sad ce opet nesto Amarew smjestiti Celiku da upise 3 boda bez ?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi