Nalić: Protiv Radnika nas zanimaju samo tri boda

Trener Tuzlaka pred subotnji okršaj sa komšijama iz Bijeljine

Nalić: Protiv Radnika nas zanimaju samo tri boda

Emir Dindić

U okviru 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju se sastaju ekipe Slobode i Radnika iz Bijeljine

Tim povodom danas je na Tušnju organizovana press-konferencija, a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić, te njegovi pomoćnici Gradimir Crnogorac, Adnan Osmanhodžić, Elmir Ribić i fiziotarapeut Alen Altumbabić.

"Danas sam želio nešto drugačiju press-konferenciju. Doveo sam svoje pomoćnike koji su najbliži ekipi, jer i oni su također zaslužni za sve ove rezultate. To nije samo moja zasluga nego i njihova. Pravi su profesionalci i veliko im hvala na svemu", rekao je Nalić, te je dodao:

"Što se tiče utakmice sa Radnikom, očekivanja kao i za sve ostale utakmice, gdje god da igramo su tri boda. Imamo namjeru da osvojimo u svakoj utakmici tri boda i vjerujem da moji fudbaleri neće razočarati. Iako su oni nezgodan protivnik, mi nismo igrali nikada sa njima u ovom kadru, tako da svaka je nama ekipa ista. Što se tiče igračkog kadra Mehmed Alispahić je izgubljen za utakmicu sa Radnikom, dok Aco Ignjatović i Pero Ivetić imaju neke lake povrede, ali vjerujem da će biti spremni za utakmicu sa Radnikom. Ovo je stručni štab koji radi za Slobodu i u tome je sto posto", završio je Nalić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi