Nam potvrdio: Mladi tim FK Sarajevo odlazi na turnir u Vijetnam

Ekipu će voditi Dženan Uščuplić

Nam potvrdio: Mladi tim FK Sarajevo odlazi na turnir u Vijetnam

A. Čaušević

Mladi tim FK Sarajevo će nastupiti na međunarodnom turniru u Vijetnamu, prenose tamošnji mediji. 

Portal The Thao piše kako je većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo, Nguyen Hoai Nam, obećao dolazak U21 tima Bordo kluba na međunarodni turnir u Vijetnamu.

Turnir će se održati u krajem oktobra i početkom novembra, a Namov cilj je da dovođenjem Bordo nada ovo takmičenje podigne na nivo više. 

"Dugo vremena sam impresioniran jer je sve veoma dobro, želim da dam svoj doprinos podizanjem kvaliteta takmičenja tako što ću dovesti U21 tim FK Sarajevo na ovogodišnji turnir", rekao je Nam.

Turnir će biti održan u periodu od 29. oktobra do 8. novembra, a bit će to prvi put da na ovom takmičenju nastupa neka ekipa iz Evrope.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vijetnamci su naveli da će ekipu voditi Dženan Uščuplić koji je inače trener juniorske selekcije bh. prvaka.

Obzirom da FK Sarajevo nema ekipu igrača do 21 godine na turniru bi trebala nastupiti juniorska selekcija Bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rus
Vodite I prvi tim a I grupicu hz. Svi da budu vietkongovci.
0 3
Mungos
Vijetnamska posla!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi