"Nama je svaka utakmica kvalifikacijska"

Trener Jedinstva pred Zvijezdu

"Nama je svaka utakmica kvalifikacijska"

Samir Mlaćo

Jedinstvo je u Jajcu u subotu stiglo do boda (1:1). Činilo se da će Bišćani kući praznih džepova, ali na kraju je Vučić ponovo bio junak svog tima i ostavio nadu da će se i naredne sezone u Bihaću igrati Prva liga Federacije BiH.

"Ma vjerujte da mi je teško ko nikad do sad, napravimo 4-5 stopostotni šansi i ne iskoristimo to, domaća ekipa jedan centaršut našem vrataru ispadne čista lopta iz ruke primimo pogodak, ali valjda je takva sudbina. Čestitam svojim igračima na zalaganju i borbenosti kao i sportskim prijateljima iz Jajca, iako je teren bio vrlo težak za igru, igra je bila u granicama sportskog i korektnog nadigravanja, borba za svaku loptu", kazao je šef struke Jedinstva Safet Nadarević.

Već u srijedu Pod Boriće dolazi lider Zvijezda. Nakon Sloge, iz Bihaća žele i skalp još jednog tima iz vrha tabele.

"Želimo da igramo maksimalno da srce ostavimo na terenu, kao i svim dosadašnjim utakmicama, daćemo sve od sebe neiteresuje nas skim igramo , puni respekt i dobrodošlicu želim lideru, nama je svaka utakmica kvalifikacijska", jasan je nekadašnji bh. reprezentativac.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti