Nuspahić: Bod dobar, ali mogli smo i do tri
Foto: Kezaphoto.com

Ofanzivac Jedinstva nakon remija

Nuspahić: Bod dobar, ali mogli smo i do tri

Jedinstvo iz Bihaća osvojilo je danas na Mračaju zlata vrijedan bod u borbi za opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH.

Nakon što su u prošlom kolu savladali Slogu, crveno-bijeli su sada remizirali sa Metallegheom u Jajcu, a rezultat iz zadnje dvije utakmice svakako da je poboljšao samopouzdanje i vratio nadu izabranicima Safeta Nadarevića u opstanak.

"Utakmica je bila bitna i za jedan i za drugi tim. U meč smo ušli opreznije, igrali smo defanzivno i pokušavali preko kontri i polukontri da dođemo do šansi. U prvom poluvremenu se nije dogodilo ništa vrijedno pomena, dok su u drugom domaćini krenuli još ofanzivnije i iz jednog prekida našom nepažnjom postigli gol. Nakon toga smo se probudili, stvorili smo dvije odlične prilike, da bismo onda iz trećeg pokušaja došli do izjednačenja", prokomentarisao je meč ofanzivac Jedinstva Anes Nuspahić.

Mišljenja je kako je njegov tim mogao doći i do trijumfa, no zadovoljan je i bodom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Na osnovu svega možda smo mogli i odnijeti puni plijen, no svakako da je bitan i ovaj bod. Sada se okrećemo narednoj utakmici protiv Zvijezde", riječi su Nuspahića, koji je još dodao kako je suđenje na Mračaju bilo sasvim korektno.

Za Metalleghe je u današnjem susretu strijelac bio Hota, dok je za Jedinstvo pogodio Vučić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije