Namješten meč Crvene zvezde?
Foto: Crvena Zvezda

Sumnjiv meč na Kipru

Namješten meč Crvene zvezde?

Midhat Šljivak

Organizacija Federbet, koja se bavi prevencijom ilegalnog klađenja, izrazila je sumnju da je jedan pripremni meč Crvene zvezde na Kipru namješten.

Radi se o susretu protiv ruskog Volgara, gdje je Zvezda vodila s 3:1 do 87. minute, ali je meč na kraju završen bez pobjednika (3:3).

Ovoj organizaciji, čije je sjedište u Briselu, sumnjiv je pad kvote na tri i više golova, koja je pri početnom rezultatu 0:0 iznosila 1.96, a potom je pala na 1.27 i to nakon samo 13 minuta igre.

Zvezda je u prvom poluvremenu imala prednost od 1:0, gol su postigli iz sumnjivog penala. Sve je izgledalo idealno do 87. minute kada je beogradski imao prednost od 3:1, a zatim je Volgar stigao do još dva gola i remija od 3:3.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Prosudite sami ima li šta sumnjivo u ovom meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi