Nani: Modrić nije trebao biti ni u TOP 3 u izboru za Zlatnu loptu

Jasno je ko je njegov favorit

Nani: Modrić nije trebao biti ni u TOP 3 u izboru za Zlatnu loptu

Luka Modrić je prije nešto manje od mjesec dana stavio krunu na svoju bogatu karijeru pošto mu je uručena prestižna Zlatna lopta.

Mnogo je, ipak, onih koji misle da hrvatski veznjak nije zaslužio prestižnu nagradu. Jedan od njih je i Nani koji, naravno, misli da bi bolji izbor bio njegov sunarodnjak Cristiano Ronaldo.

"Po mom mišljenju, Modrić nije trebao biti ni među TOP 3 u izboru za Zlatnu loptu", poručio je Nani u razgovoru za portugalski Record, pa nastavio:

"Na svojoj poziciji je on je među najboljima na svijetu, ali činjenica je da ne može osvojiti Zlatnu loptu ispred Cristiana Ronalda, Messija, Neymara i ostalih..."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Puno poštenije bi bilo da je Ronaldo osvojio Zlatnu loptu. Najbolji igrači na svijetu prave razliku za svoje klubove. To je radio Ronaldo i dok je igrao sa Modrićem u Realu, a nastavio je razbijati rekorde i u Juventusu", dodao je Nani.

Promo

Top Komentari

Salidzan
Tačno!
22 12
SA7
Eto ti si u top 3
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi