Nani: Nisam došao da biste me s nekim poredili

Portugalac stigao u Lazio

Nani: Nisam došao da biste me s nekim poredili

Edmir Škorić

Nani je u završnici prelaznog roka iz Valencije stigao u Lazio, a među navijačima rimskog kluba nazivaju ga "novi Miroslav Klose".

Nije Portugalac taj tip igrača, a svejedno ne želi da se poredi sa njemačkim legendarnim centarforom i smatra da to nije u redu.

"Došao sam ovdje da igram dobar nogomet. Usredotočit ću se na tim i pokušati dati sve od sebe da rezultati budu što bolji. Novi Klose? Ne, ja sam Nani. Nisam došao da se me porede s drugima. Cijenim sve igrače koji su nastupali u Laziju i ovo je veliki klub, ali želim da budem najbolji", izjavio je Nani.

"Volim italijansku ligu, uvijek je bilo dobrih igrača ovdje. Sretan sam što ću moći da iskusim Seriju A. Što se ambicija u ligi tiče, mnogo toga ovisit će o tome kako ćemo odigrati prvih nekoliko utakmica. Moramo samo raditi i ne razmišljati o mogućem ishodu na kraju", dodao je iskusni krilni napadač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nani je došao na posudbu iz španskog kluba, ali postoji mogućnost da ga klub otkupi na kraju sezone. Imao je nedavno lakšu povredu i najvjerovatnije neće igrati protiv Milana u nedjelju u trećem kolu italijanskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi