Napadač Arsenala pred potpisom za Juventus

Mavididi u Torinu

Napadač Arsenala pred potpisom za Juventus

M. Šljivak

Londonski Arsenal i torinski Juventus jako su blizu završetka veoma zanimljivog transfera.

Topnici su spremni Staroj dami iz Torina prodati 20-godišnjeg napadača Stephyja Mavididija, koji nije uspio da se izbori za status prvotimca kod Unaija Emeryja.

Mavididi je spreman da karijeru nastavi u redovima gigantas iz Torina. Dogovor bi trebao da se završi do sutra i 20-godišnji fudbaler će obući crno-bijeli dres.

Ipak, neće ovaj fudbaler imati još uvijek šansu za igru u prvom timu. Juventus će ga odmah proslijediti u mladi tim koji će se od ove sezone takmičiti u Seriji C.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U ovom timu nastupaće igrači koji su kandidati za prvi tim i koji imaju do 23 godine, te će imati šansu da se dokažu u trećem rangu italijanskog fudbala.

Mavididi je prošao omladinske selekcije Engleske, a protekle sezone bio je na posudbi u ekipi Charltona.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije