Piatekova supruga optužena da je iz bizarnog razloga nagovorila muža da potpiše za Herthu

Paulina se oglasila na Instagramu

Piatekova supruga optužena da je iz bizarnog razloga nagovorila muža da potpiše za Herthu

E. Čaušević

Krzysztof Piatek je u finišu januarskog prelaznog roka napustio Milan i odlučio je karijeru nastaviti u dresu Herthe iz Berlina.

Piatek se povezivao s nekoliko evropskih klubova ove zime, a na kraju je sve iznenadio kada je odlučio da potpiše za Herthu. Poljski napadač je bio u pregovorima i s Tottenhamom, no na kraju je odbio odlazak u London.

Mnogi su nakon toga počeli prozivati njegovu suprugu Paulinu Procyk jer su vjerovali da je ona kriva što je Piatek izabrao Herthu, a ne Tottenham koji je ruku na srce dosta kvalitetniji tim.

Navodno, Paulina nije željela da ide u Englesku, te je imala želju da njen suprug izabere klub koji će biti bliže Poljskoj tako da može češće putovati kući.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

No, nakon svega ona je odlučila da se oglasi putem Instagrama i demantuje ove navode.

"Moj muž uzima moje mišljenje u razmatranje, ali nikada nisam birala klub za njega. On to odlučuje i ja mu pružam podršku svaki put. Odluka za Herthu je bila isključivo njegova", poručila je Paulina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi