Napadač u Juventusu, ali ne onaj kojeg svi očekuju
Foto - Juventus

Doveli igrača za rezervni tim

Napadač u Juventusu, ali ne onaj kojeg svi očekuju

M. Šljivak

Torinski Juventus jučer je u svoje redove doveo iskusnog napadača Andreu Brighentija.

Ovaj 32-godišnjak potpisao je ugovor sa Starom damom, ali neće biti dio prvog tima, već će igrati za rezervni tim u Seriji C naredne sezone.

Brighenti dolazi iz ekipe Monze. Ima veliko iskustvo igranja u nižim rangovima i sigurno da će biti od pomoći rezervama Bianconera.

Juventusove rezerve žele u Seriju B nardene sezone, a iako tim ispred sebe ima prefiks U23 u ekipi je nekoliko iskusnih fudbalera.

[twitter]https://twitter.com/JuventusFCYouth/status/1301127823382511622[/twitter]

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored 32-godišnjeg Brighetija tu su još Stefano Gori (24), Dario del Fabro (25), Timothy Nocchi (30) i Raffaele Alcibiade (30).

Ipak, navijači Stare dame naravno sa nestrpljenjem čekaju pojačanja za prvi tim. Jučer su dobili neočekivan potpis, a sada je red za Luisa Suareza ili Edina Džeka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amer_sa90
Šljivak jel Dzeku ili Dzekaaaa -.-
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi