Napadač za kojeg se interesovao N/FSBiH ide u Domžale

Dolazi na posudbu u Sloveniju

Napadač za kojeg se interesovao N/FSBiH ide u Domžale

Arnel Jakupović, mladi austrijski napadač kojeg na oku ima i N/FSBiH, karijeru nastavlja u Sloveniji.

Fudbaler čiji su roditelji rodom iz Kozarca od 2017. godine je pod ugovorom s Empolijem, ali kako u ovom klubu nema minutažu koja bi doprinijela njegovom razvoju, odlučio je da promijeni sredinu.

Svoju karijeru 21-godišnji Jakupović će nastaviti u Sloveniji, tačnije u redovima Domžala gdje stiže na posudbu, a ovaj klub će, kako pišu tamošnji mediji, imati i mogućnost da otkupi njegov ugovor.

Jakupović u Domžale dolazi kao zamjena za Shamara Nicholsona koji je u međuvremenu preselio u belgijski Charleroi.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Inače, Jakupović već neko vrijeme nastupa za mladu reprezentaciju Austrije, a u periodu kada je nosio dres juniorske selekcije Juventusa interesovanje za njega bili su pokazali i čelnici N/FSBiH. Sve je na kraju ostalo na razgovorima. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi