Napoli dočekuje Juventus bez nekoliko ključnih igrača

Derbi se igra na San Paolu

Napoli dočekuje Juventus bez nekoliko ključnih igrača

A. Čaušević

Napoli će vjerovato u najslabijem sastavu u posljednjih nekoliko sezona u nedjelju biti domaćin Juventusu.

Napoliju u ovoj sezoni ne cvjetaju ruže, ekipa s juga Italije se već oprostila od borbe za Scudetto, a pod velikim znakom pitanja je i plasman u Ligu prvaka.

Partenopei će u nedjelju na San Paolu dočekati svog najljućeg rivala Juventus, a Gennaro Gattuso na raspolaganju neće imati najjači sastav.

Zbog povreda u ovom susretu neće nastupiti Kaliodu Koulibaly, Dries Mertens, i Allan, a pod znakom pitanja je i nastup Nikole Maksimovića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Napoli se nalazi u nisu od tri uzastopna ligaška poraza, dok Juventus u 2020. godini zna samo za pobjede te je sasvim jasno da su Bianconeri favoriti u ovom duelu bez obzira na neprijateljsku atmosferu koja ih čeka na San Paolu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

United_HZ
K
2 1
Edin Merlin
Sve i da su kompletni Juve će ih zgaziti !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti