Napoli šest od šest

Nova pobjeda Napolitanaca

Napoli šest od šest

Edmir Škorić
Teme:

Napoli je nastavio pobjeđivati, a danas je slavio u gostima kod novajlije SPAL-a.

Nakon što su u srijedu savladali Lazio, večeras su nebesko-plavi iz Napulja bili bolji od SPAL-a, pa su sada makar privremeno na vrhu.

Počelo je dobro po domaće, pošto su poveli već u 13. minuti, kada je Schiattarella matirao Reinu. Minutu kasnije već je 1:1, a strijelac je Insigne.

U nastavku je Callejon donio preokret Napoliju, a Viviani u 78. minuti uvodi meč u pravu dramu, koja je ipak pripala u ovom trenutku jačem i kvalitetnijem sastavu Napolija.

Gol odluke za gostujući tim postigao je Ghoulam u 83. minuti. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli je dakle prvi sa maksimalnim učinkom od šest pobjeda, a Juve ima pet pobjeda i večeras igra protiv Torina svoj meč 6. kola.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi