Napoli traži zamjenu za Cavanija: Damiao i Yilmaz opcije

Napoli traži zamjenu za Cavanija: Damiao i Yilmaz opcije

Ekipa Napolija će prema svemu sudaeći na ljeto ostati bez napadača i svog najboljeg igrača, Urugvajca Edinsona Cavanija.

Ipak, uprava ovog kluba ne želi nespremna dočekati njegov eventualni odlazak te se bacila u potragu za adekvatnim zamjenama.

 

Prema pisanju talijanskih medija, Napoli na svom radaru ima dvojicu kvalitetnih napadača, Leandra Damiaa iz Internacionala i Buraka Yilmaza iz Galarasaraya.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Budući da otkupnina Cavanijevog ugovora iznosi 63 miliona eura, Napolitanci ne bi trebali imati većih problema sa dovođenjem adekvatnog pojačanja barem sa finansijske strane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.