Napredak ubjedljivo savladao Proleter

22. kolo Druge lige RS - Istok

Napredak ubjedljivo savladao Proleter

M. Jakovljević

Napredak je danas u Donjem Šepku u okviru 22. kola Druge lige RS - Istok ubjedljivo savladao ekipu Proletera (4:1).  

Fudbaleri Napretka su današnjom pobjedom stigli do liderske pozicije jer je Podrinje iz Janje danas bilo slobodno.

U prvom poluvremenu igralo se između dva kaznena prostora, te su gosti iz Dvorova uspjeli da pariraju domaćinu. Ipak, u drugom dijelu domaći su zaigrali mnogo bolje što se isplatilo već u 52. minuti kada je Jovanović pogodio za 1:0.

Desetak minuta kasnije Jevtić je udvostručio prednost, a na 3:0 povisio je Marić. Gosti su preko Vanovca smanjili na 3:1, ali je konačnih 4:1 u sudijskoj nadoknadi postavio Ninić.

Napredak: Divljaković, Marković, M. Filipović, V. Filipović, Stefanović, Perić, V. Milošević, Marić, Jovanović, Ninić, Jevtić (još su igrali: Stojanović, i Lazarević).

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Proleter: Narković, I. Milošević, D. Milošević,  Vanovac, Dupor, Lukić, Lazić, Jeftić, Blagojević, Grabež, Ivanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi