Napušta Chelsea? Gradski rivali u borbi za Pedra

Na pomolu transfer

Napušta Chelsea? Gradski rivali u borbi za Pedra

Engleski mediji donose informaciju da bi Pedro Rodriguez na kraju sezone mogao napustiti Chelsea.

Ovaj 31-godišnji krilni fudbaler na Stamford Bridgeu je od 2015. godine, više-manje je standardan u timu Maurizija Sarrija, međutim engleski mediji tvrde da bi vrlo lako na kraju sezone mogao napustiti Chelsea.

Kako prenose, za njegove usluge se interesuju klubovi iz Italije, ponajviše gradski rivali Milan i Inter, što je možda za Chelsea i posljednja prilika da nešto zaradi na transferu jer Pedru ugovor važi do 2020.

Nije ovo prvi put da se Pedro povezuje s odlaskom u Italiju, još ljetos je bio na pragu prelaska u Lazio, ali je tada umjesto odlaska u Serie A izabrao da ostane među Plavcima.

Ove sezone je Pedro u solidnoj formi, na 26 odigranih utakmica je postigao osam pogodaka, a ubilježio je i jednu asistenciju. Prije nego što je došao u Chelsea igrao je samo za Barcelona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

aaaa1111
dok predjes preko 30 godina povezivaju te sa italijanskim klubovima. koji ste vi amateri
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi