"Naravno da smo sretni, pa ugostit ćemo najbolji tim na planeti"

Trener Plzena priželjkivao Real

"Naravno da smo sretni, pa ugostit ćemo najbolji tim na planeti"

Danas je u Monte Carlu održan žrijeb grupne faze Lige prvaka, a izvučeno je nekoliko zaista atraktivnih grupa.

Možda grupa G u kojoj se nalaze Real Madrid, Roma, CSKA Moskva i Viktoria Plzen nije jedna od njih, ali će i ona biti zanimljiva što zbog Edina Džeke, što zbog toga što će u njoj igrati trostruki uzastopki osvajač. 

Trener Viktorije iz Plzena Pavel Vrba je nakon žrijeba poručio da su se svi u češkom klubu nadali da će za protivnika dobiti Real Madrid.

"Kako se osjećamo? Pa, naravno da smo sretni, ipak smo izvukli najbolji tim na planeti. Svi fudbaleri su priželjkivali Real Madrid, samo se nadam da na tim utakmicama neće imati previše respekta prema njima", započeo je Vrba, te nastavio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Najbolja ekipa će doći u naš grad i to nije samo velika stvar za Plzen, već i za kompletan češki fudbal. Vjerujem da se možemo boriti za treće mjesto, iako je naša grupa veoma zahtjevna".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi