Nardin Mulahusejnović dolazi na posudbu u NK Čelik
Mulahusejnović bi ako se dogovore Čelik i Maribor na Bilino polje došao na šestomjesećnu posudbu, što bi u ovom trenutku sigurno dobro došlo samom igraču, ali i Zeničanima koji muku muče sa napadačima

Mladi reprezentativac BiH i napadač Maribora

Nardin Mulahusejnović dolazi na posudbu u NK Čelik · Saznajemo

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu će na Bilinom polju od 13 sati odigrati generalku protiv NK Vitez.

Ova utakmica će biti otvorenog karaktera, odnosno biće otvorena zapadna tribina za gledatelje.

Kako smo ranije i pisali, Zeničani su još u potrazi za jednim stoperom i napadačem, kako bi zaključili prelazni rok.

Kako SportSport.ba saznaje, Čelik je stupio u kontakt s menadžerom napadača Maribora, mladim reprezentativcem Nardinom Mulahusejnovićem. Trenutno su pregovori oko dolaska ovog mladog i talentovanog napadača na Bilino polje na šestomjesečnu posudbu.

Ovu informaciju potvrdio nam je i sam menadžer pomenutog igrača

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Upravo se nalazim na jednom sastanku, kada je u pitanju Mulahusejnović, kontaktirao me Čelik, vršimo pregovore s Mariborom oko posudbe, tako da bi narednih dana trebali biti poznato hoće li do realizacije doći", kazao je za SportSport.ba Admir Husarić.

Sigurno bi dolazak ovog visokog i korpulentnog napadača, koji se dokazao u Premijer ligi BiH, igrajući za Zrinjski i GOŠK. On trenutno nema zagarantovano mjesto kada je u pitanju ekipa Maribora, tako da bi eventualni dolazak na Bilino polje dobrodošao igraču, njegovom klubu, ali i Mariboru te Čeliku koji muku muči s napadačem, koji će "zabijati" golove.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

VladaFBIH
Bujrum Nordine, Zenica svakog igraca moze gurnuti u visine.
8 4
zokora
Husaric hahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi