Nardin Mulahusejnović potpisao za FK Sarajevo!

Novo pojačanje na Koševu

Nardin Mulahusejnović potpisao za FK Sarajevo! · Zvanično

E. Čaušević

FK Sarajevo potvrdio je danas dolazak novog pojačanja.

Bordo klub objavio je na zvaničnoj stranici da je napadač Nardin Mulahusejnović potpisao ugovor s ovim klubom.

Ovaj 24-godišnji napadač sa Sarajevom je potpisao ugovor na dvije godine. U Sarajevo stiže nakon četiri sezone koje je proveo u Sloveniji igrajući za Maribor, Koper i Muru.

Sa Mariborom je u sezoni 18/19 osvojio titulu prvaka Slovenije, a u sezoni 20/21 igrajući za Koper bio je najbolji strijelac Prve lige Slovenije postigavši ukupno 17 golova u svim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da je Mulahusejnović nastupao već u Premijer ligi gdje je branio boje Zrinjskog i GOŠK-a. Tokom boravka u klubu iz Gabele sarađivao je upravo sa Feđom Dudićem.

Za mladu reprezentaciju BiH upisao je devet nastupa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NED1987HzSA
Dobrodošao Nardine i sretno, ovo je veliko pojačanje za NAJVEĆI KLUB!!!
17 5
pitariistok
Kad Sarajevo zove nema tu razmisljanja...dobro dosao!!!!
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi