Čovjek kojeg je Vaha izbacio iz reprezentacije pravi transfer života
Foto - EPA

Mazraoui između Barcelona i Reala

Čovjek kojeg je Vaha izbacio iz reprezentacije pravi transfer života

M. Šljivak

Bh. trener Vahid Halilhodžić (69) nedavno je iz reprezentacije Maroka izbacio zvijezdu nizozemskog Ajaxa Noussaira Mazraouija.

Desni bek Kopljanika zbog nediscipline je prekrižen kod bh. stručnjaka, a činjenica da ga nema u nacionalnom timu neće zaustaviti njegov veliki transfer.

Kako navodi katalonski Sport, 24-godišnji desni bek nalazi se na meti najvećih španskih timova Barcelone i Real Madrida i oba kluba ga žele dovesti u svoje redove.

Marokancu ugovor sa Ajaxom ističe na kraju sezone. On je jasno poručio da ga ne želi obnoviti i spreman je na odlazak iz kluba.

Barcelona je posebno zainteresovana za fudbalere kojima ističe ugovor, pa dolazak ovog desnog beka ne bi bio nikakvo iznenađenje.

Ipak, konkurencija u vidu Real Madrida svakako da pravi problem i vidjet ćemo gdje će marokanski defanzivac na kraju završiti.

Noussair Mazraoui prošao je sve selekcije Ajaxa, a za prvi tim je odigrao 113 utakmica i postigao je devet golova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za reprezentaciju Maroka nastupio je 12 puta, ali po svemu sudeći, Halilhodžić ga neće zvati ako se nacionalni tim plasira na Svjetsko prvenstvo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...uskoro ce i Vahid biti izbacen iz reprezentacije,ako ne odvede reprezentaciju na SP tu mu je kraj...najbolje mu je da dodje nas voditi,kod nas mozes zavrsiti kvalifikacije i sa 1 pobjedom u 8 utakmica i 4. u grupi i nemas se sta sikirati za posao.
5 10
Arnel925
Neće mi Vaha dugo
1 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije