Nasri dobio novu ponudu, ovaj put iz Španije

Kontakti su već uspostavljeni

Nasri dobio novu ponudu, ovaj put iz Španije

Bivši francuski reprezentativac Samir Nasri i dalje je bez angažmana nakon što se početkom godine razišao sa Antalyasporom.

Nasri je turski klub napustio zbog velikih finansijskih problema i sada pokušava da nađe novo uhljebljenje, a prema pisanju inostranih medija, mogao bi ponovo zaigrati u Španiji.

Za usluge 30-godišnjeg veznog fudbalera je interes pokazao prvoligaš Las Palmas, koji je uveliko tražu zamjenu za Jonathana Vieru koji je preselio i kineski Sinobo Guoan, a prva želja trenera Jemeze je upravo Nasri.

Pregovori između dvije strane su već uspostavljeni. U Las Palmasu se nadaju da će uspjeti nagovoriti Nasrija na dolazak kako bi u nastavku sezone pokušali izboriti opstanak, no svakako da to neće biti nimalo lagan posao, budući da Francuz na stolu ima još nekoliko ponuda. Između ostalog od West Hama i Zenita iz St. Petersburga.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Las Palmas u španskom šampionatu se trenutno nalazi u opasnoj zoni, tačnije na 18. poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi