Nasri napušta Antalyaspor, ali ostaje u Turskoj?

Pridružuje se Edinu Višći?

Nasri napušta Antalyaspor, ali ostaje u Turskoj?

Samir Mlaćo

Francuski veznjak Samir Nasri nije se naigrao u turskom Antalyasporu, pa se našao na transfer listi tog kluba. 

Ovaj 30-godišnjak ipak će možda ostati stanovnik Turske, s obzirom da je za njegove usluge zainteresiran Basaksehir, za kojeg sa velikom uspjehom nastupa bh. reprezentativac Edin Višća.

Basaksehir je trenutni lider Super lige Turske, te igra sjajno, ali i želi dovoljno ojačati trenutni kadar.

Turski mediji pišu da će prednost Basaksehira u eventualnim pregovorima biti što za taj tim već nastupaju Clichy i Adebayor, kojeg Nasrija poznaju iz vremena kada su sve trojica nosili dres Arsenala.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nasri je u dosadašnoj karijeri nosio i dres Marseillea, Man City, te Seville. Za reprezentaciju Francuske je upisao 41 nastup uz pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi